Читайте также


Наши проекты


V Tuchoměřicích vyrostl moderní bytový komplex


V překrásné a klidné lokalitě na západním okraji Prahy vyrostl nový bytový projekt Tuchoměřické zahrady. První etapa výstavby zahrnovala 2 budovy, ve kterých se nachází celkem 32 bytů od 1+kk do 4+kk. Třetí bytový dům vznikl v rámci druhé etapy a nabízí dalších 14 bytů od velikosti 2+kk až po nadstandardní rodinné 5+kk.

Контент недоступен

Пожалуйста разрешите использование "Функциональных cookie файлов" для просмотра видео или перейдите по ссылке:
https://www.youtube.com/embed/SqFmKFRz48g

mail

Každý byt v tomto uzavřeném areálu má buď krásnou soukromou předzahrádku, nebo prostorný balkon s neopakovatelným výhledem na okolí. Nachází se zde také 51 parkovacích stání a společná zahrada pro grilování nebo odpočinek. Navíc v celém areálu proběhly terénní úpravy včetně vysázení nové zeleni a vzrostlých stromů.

Tuchoměřice jsou jednou z mála rychle se vyvíjejících a vyhledávaných oblastí se vším na dosah. V okolí projektu je velmi dobrá občanská vybavenost a infrastruktura, naleznete zde obchůdky, restaurace a cca 500 metrů od projektu i největší outletové centrum v Česku. Zastávka MHD se nachází 50 m od komplexu a velkou výhodou pro všechny vyznavače cestování je blízkost Letiště Václava Havla, které je vzdálené pouhých pár minut autem. Nové síly načerpáte procházkami po rozlehlých lesích, nebo v malebném údolí Únětického potoka. Jste-li spíše milovníky historie, pak zajisté nepohrdnete návštěvou starobylé zříceniny hradu Okoř ze 13. století či benediktinského kláštera sv. Víta z 15. století. Tuchoměřice nezapřou ani svoji vysokou investiční přitažlivost, kterou udává neustále narůstající poptávka po pronájmu.

Všechny byty v projektu byly prodány ještě před dokončením výstavby, kterou úspěšně zajistila dceřiná společnost GARTAL Stavební.

arrow
Свернуть фильтр
close
close

Избранное

arrow