PŘEČTĚTE SI TAKÉ


Projekty


V Hloubětíne vznikl mimořádný viladům


Bytový projekt Viladům Hloubětín naleznete na Praze 9, nedaleko stanice metra Hloubětín. Kompletně rekonstruovaná budova nabízí útulné byty o velikosti 1+kk s promyšlenými dispozicemi, dostatkem světla a třeba také balkonem nebo soukromou předzahrádkou.

Všechny byty jsou zařízeny standardem SMART, který zahrnuje kvalitní plovoucí podlahy, obklady a sanitu od prověřených dodavatelů. Velkou výhodou bytového projektu Viladům Hloubětín je také jeho umístění v ulici Konzumní, jen 350 metrů od stanice metra Hloubětín, se skvělou dopravní dostupností jak hromadnou dopravou, tak i automobilem.

V blízkosti projektu naleznete velké množství obchodů, restaurací, úřadů a poštu. Jen pár minut chůze od nového domova se nachází plavecký areál se dvěma krytými bazény s celoročním provozem a unikátní venkovní bazénem se slanou vodou. V okolí jsou k dispozici také tenisové kurty, střelecký klub, parky pro klidné vycházky a sportovní aktivity.

Všechny byty v projektu byly prodány ještě před dokončením výstavby, kterou úspěšně zajistila dceřiná společnost GARTAL Stavební.

arrow
Skrýt filtr
close
close

Oblíbené

arrow