Читайте также


Наши проекты


Jedinečné bydlení v Kyjích


V klidné vilové čtvrti na Praze 9 – Kyjích vyrostl oceněný bytový dům Riviéra Rokytka. V srdci tichého parku se vzrostlými stromy a přírodní studánkou vznikla jedinečná budova s deseti byty, která nabízí bydlení pro nejnáročnější.

Na obyvatele čekají funkční dispozice bytů, a díky promyšleným detailům, využití kvalitních materiálů, zařizovacích předmětů a sanity, přinese Riviéra Rokytka bydlení na té nejvyšší úrovni. Provedení bytů je v standardu PREMIUM, který zahrnuje dřevěné podlahy, velkoformátové obklady a kvalitní sanitu. Dostatek parkovacích stání zajistí podzemní garáže. Před domem se nachází prostorný privátní park, který je jako stvořený pro odpočinek a relaxaci ve stínu vzrostlých stromů.

Téměř celá jižní stěna domu je osazena velkými posuvnými okny a nabízí ničím nerušené výhledy do okolní zeleně. Majitelé přízemních bytů se mohou těšit na soukromé předzahrádky. Součástí bytů ve vyšších patrech je pak balkon, zimní zahrada nebo terasa. V posledním patře se nachází exkluzivní penthouse s přímým vstupem z výtahu. K tomuto bytu náleží prostorná terasa, která lemuje téměř celý obvod domu a nabízí tak svým obyvatelům naprosté soukromí.

Projekt ocenila také odborná porota a bytový dům pod názvem Riviéra Rokytka si odnesl jednu z nejvyšších cen v soutěži Realitní projekt roku 2020 - Cenu architektů.

Bytový dům Riviéra Rokytka je určen pro ty, kteří hledají klidné bydlení na celý život. Všechny byty v projektu byly vyprodány ještě před dokončením výstavby, kterou zajistila dceřiná společnost GARTAL Stavební.

arrow
Свернуть фильтр
close
close

Избранное

arrow