Читайте также


Наши проекты


Výjimečné byty vznikly v Hloubětíne


V centru Starého Hloubětína, jen pár kroků od stanice metra B – Hloubětín vyrostl nový bytový dům s názvem Park Corner, který hned po svém představení získal dvě nejvyšší ocenění v soutěži Realitní projekt roku 2019 a to Cenu architektů a Cenu veřejnosti.

Контент недоступен

Пожалуйста разрешите использование "Функциональных cookie файлов" для просмотра видео или перейдите по ссылке:
https://www.youtube.com/embed/MW1aI3vT7w8

mail

Naleznete zde 16 nových slunných bytů od velikosti 1+kk do 4(3)+kk s moderně řešenými dispozicemi. Byty jsou provedeny ve vysokém standardu "COMFORT", s kvalitními plovoucími podlahami, dlažbou, obklady i sanitou.

Budova svým tvarem chytře vyplňuje místo v původní zástavbě Hloubětína a nabízí obyvatelům soukromí od ruchu velkoměsta. Většina bytů je orientována do klidného vnitrobloku a mají terasu, balkon nebo soukromou předzahrádku. Součástí projektu jsou také 2 komerční prostory v přízemí a 17 parkovacích stání v podzemních garážích.

Park Corner těží ze svého umístění v původní zástavbě a díky tomu nabízí veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. Například sportovní centrum s bazény a slanou vodou je téměř hned za domem. Nákupní možnosti, lékař, lékárna, nebo pošta jen 400 metrů od domu. Dále v dochozí vzdálenosti naleznete školky, školy, veterinární kliniku, ale také místo pro odpočinek a procházky jako je Hloubětínský park a zámek, Kyjský rybník, říčku Rokytku a další přírodní zajímavosti. Pokud dáváte přednost sportu, tenisový nebo střelecký klub je vzdálen jen 800 metrů. Stanice metra B – Hloubětín je vzdálena 400 m. Zastávky autobusů a tramvají jsou jen 2 minuty pěšky. Bezproblémová je také dostupnost automobilem.

Po dlouhou dobu byla tato část Prahy opomíjena kvůli své převážně industriální historii. Nyní se však tato oblast mohutně revitalizuje a nabízí svým obyvatelům příjemné bydlení a prostor pro trávení volného času. Výstavba trvala 22 měsíců a zajistila ji dceřiná společnost GARTAL Stavební. Všechny byty a komerční prostory byly vyprodány ještě před dokončením výstavby.

arrow
Свернуть фильтр
close
close

Избранное

arrow