PŘEČTĚTE SI TAKÉ


Projekty


Na Harfě vyrostl bytový dům od Bořka Šípka


Jen pár kroků od stanice metra Českomoravská byl na jaře 2022 dokončen moderní bytový dům pod názvem Harfa Yard, který na první pohled zaujme netradiční fasádou na jejíž podobě se podílel světoznámí architekt Bořek Šípek.

Obsah není dostupný

Pro přehrání videa povolte "Funkční soubory cookie" v nastavení nebo si ho prohlédněte na následujícím odkazu:
https://www.youtube.com/embed/bxzT1vygbsA

mail
Růžovo bílá novostavba bytového domu Harfa Yard v Kovářské ulici vyniká mezi ostatními bytovými domy nejenom použitím balkonových arkýřů, ale také specifickými atikami kolem obvodu střechy a terasou orámovanou skleněným zábradlím ve vrchním patře, které tvoří jedinečný designový prvek. Celý projekt je tvořen 2 samostatnými objekty. První objekt je umístěný v bývalé stavební proluce a nabízí 28 bytů od 1+kk až po 4+kk. Většina bytů má balkon nebo terasu. Všechny byty jsou vybaveny standardem COMFORT, který zahrnuje kvalitní plovoucí podlahy, velkoformátové obklady a sanitu od předních dodavatelů. V přízemí je pak umístěno moderní klientské centrum skupiny GARTAL, které je otevřeno pro všechny zájemce o nové bydlení v Praze a nejbližším okolí.

 

Druhý objekt se nachází ve vnitrobloku a nabízí dostatek garážových stání, ale také přes 800 metrů kancelářských ploch. V těchto prostorech našla své nové zázemí celá skupina GARTAL.

Výstavba obou objektů trvala 12 měsíců a o její realizaci se postarala dceřiná společnost GARTAL Stavební. Vzhledem k umístění stavby v blízkosti pražského metra bylo nutné celou stavbu pečlivě naplánovat a dodržet veškeré stavební postupy a doporučení. Základová železobetonová deska je opřená o piloty, které končí těsně nad tunely metra. Samostatná budova je pak tvořena monolitickou konstrukcí s cihlovými vyzdívkami.

Bytový dům Harfa Yard se nachází v naprosto jedinečné lokalitě Prahy 9, která nabízí nepřeberné možnosti nákupů, zábavy a odpočinku. Ke stanici metra Českomoravská je to jen 2 minuty chůze, zastávky autobusů a tramvají jsou doslova za rohem. Nákupní Galerie Harfa je hned u domu a nabízí nepřeberné množství obchodů, stravování a zábavy. Do O2 areny nebo O2 universum je to jen 3 minuty chůze. Přírodní park Podviní je vzdálen 550 metrů, poliklinika Vysočany, divadlo Gong, školky, školy a úřady jsou v dochozí vzdálenosti.

 

Celá skupina GARTAL vždy dbá na pečlivé přípravě a vysoké kvalitě odvedené práce. Díky spolupráci a koordinaci všech odděleních a zkušenostem stavební divize vznikají moderní bytové domy v té nejvyšší kvalitě. Jsme si také vědomi toho, že většina bytů se prodává ještě před samostatnou výstavbou. Proto vždy pečlivě dbáme na to, aby prezentované vizualizace co nejvíce odpovídali skutečnosti. Zda se nám to povedlo i v projektu Harfa Yard můžete posoudit sami na interaktivních fotografiích.

arrow
Skrýt filtr
close
close

Oblíbené

arrow