Na Praze 4 vyrostl oceněný bytový dům


V perspektivní a často vyhledávané lokalitě Prahy 4 - Záběhlice vyrostl nový bytový dům s názvem View Spořilov. Nová dominanta tohoto místa nabízí 68 bytů od 1+kk až po 4+kk a dostatek parkovacích stání ve dvou podzemních podlažích domu. Součástí projektu je také samostatný garážový dům s více jak 100 místy, které pomáhají řešit dlouholetý problém s parkováním v ulici Choceradská.

Obsah není dostupný

Pro přehrání videa povolte "Funkční soubory cookie" v nastavení nebo si ho prohlédněte na následujícím odkazu:
https://www.youtube.com/embed/lk9XHYaQl6k

mail

Všechny byty v tomto projektu mají balkon, terasu nebo lodžii. Celá východní fasáda je osazena nadstandardně velkými francouzskými okny s tepelně izolačními trojskly, které šetří náklady na vytápění. Díky kvalitnímu zateplení a využitím moderních materiálů je energetická náročnost budovy ve standardu B, což značí velmi úspornou budovu. Největší chloubou jsou pak byty v posledních patrech s krásnými, ničím nerušenými výhledy do okolí a dostatkem prostoru. To ocenila také odborná porota a View Spořilov si odnesl jednu z nejvyšších cen v soutěži Realitní projekt roku 2018.

Při plánování projektu se myslelo na komfort a zdravé bydlení. Pro vytápění bytů jsme zvolili podlahové topení. Výhled z oken tak neruší klasické radiátory. Tento způsob vytápění bytů navíc přispívá k lepšímu klima, nevysušuje vzduch a nevýří prach. V rámci výstavby byly provedeny úpravy také v okolí domu. Vyčistili jsme nejbližší okolí a revitalizovali stávající zeleň. Vybudovali nové jezírko pro podzemní a dešťovou vodu, vysázeli několik desítek vzrostlých stromů a přímo za domem vznikl ohraničený společný prostor, který lze využívat pro odpočinek nebo jako dětské hřiště.

Bytový dům View Spořilov se nachází v naprosto jedinečné lokalitě Prahy 4, která je charakterizována plnou občanskou vybaveností, klidovými zónami a snadnou dopravní dostupností. V okolí naleznete vše, co potřebujete ke svému životu jako jsou úřady, školy, školky, obchody nebo lékař. Přímo před domem je autobusová zastávka, odkud se dostanete za 3 minuty na nejbližší metro trasy C – Roztyly. Sousedství s parkem vybízí ke sportu, jízdě na in-line bruslích, kole nebo klidným procházkám s dětmi. V okolí jsou k dispozici: sportovní centrum HAMR a další sportovní areály jako tenisové kurty, fotbalová a dětská hřiště. V blízkosti je také Hamerský rybník a romantické údolí říčky Botič.

Bytový projekt View Spořilov a garážový dům byl vyprodán ještě před dokončením výstavby.

arrow
Skrýt filtr
close
close

Oblíbené

arrow