PŘEČTĚTE SI TAKÉ


Projekty


Exkluzivní střešní byty v centru Prahy


V samotném srdci Prahy jen pár kroků od Václavského náměstí, vznikl projekt s názvem Louis Léger House disponující více jak dvěma desítkami luxusních bytových jednotek umístěných v secesní budově. V rámci druhé etapy zde byly vybudovány pouhé 4 exkluzivní střešní byty navržené pro neopakovatelné bydlení. Tyto mezonetové byty přináší svým majitelům netradiční pojetí prostoru spojené s historií budovy a exkluzivitou místa. Velké střešní terasy v nejvyšším podlaží orientované do klidného dvora nabízejí jedinečné výhledy přes střechy okolních domů směrem k Pražskému hradu a na Petřín.

Nadstandardně velká střešní okna zase zajistí dostatek světla a navodí pocit volnosti. Vyvýšené galerie v bytech přímo vybízí k odpočinku a relaxaci s příjemnou knížkou nebo číší vína. Pro tyto mimořádné střešní byty jsme zvolili vybavení nejvyšší kvality "PREMIUM", které odráží i jedinečnost samotné lokality. Součástí standardu jsou třívrstvé dřevěné podlahy, dlažby a obklady v mramorovém dekoru a vysoce kvalitní zařizovací předměty.

Bydlení na Novém Městě je snem každého, kdo má rád život v místě s bohatou historií. Střed Prahy zaručuje, že budete vždy v centru všeho dění, ale naleznete zde také klidná místa a parky pro odpočinek, sport nebo dlouhé procházky. Na dosah ruky jsou nejvyhlášenější pražské restaurace, kavárny, čajovny a kluby.

Výstavbu projektu úspěšně realizovala dceřiná společnost GARTAL Stavební.

arrow
Skrýt filtr
close
close

Oblíbené

arrow